Salta al contingut

Salta a la taula de continguts

JW Broadcasting en Roku

Per a vore vídeos o reproduir continguts en àudio de jw.org utilitza l’aplicació de JW Broadcasting en la teua tele a través d’Amazon Fire TV, Apple TV, o el reproductor digital Roku.

També pots vore tots els vídeos online en jw.org. Ves a Biblioteca / Vídeos per a vore tots el vídeos disponibles, inclosos els que s’han gravat en l’estudi de JW Broadcasting. Per a més detalls, pots vore Ajuda per al canal de televisió online dels testimonis de Jehovà JW Broadcasting.

EN ESTA SECCIÓ

Com instal·lar l’app JW Broadcasting en Roku

Seguix estos passos per a configurar el teu reproductor Roku i instal·lar el software JW Broadcasting.

Com vore vídeos en Roku

Busca un vídeo, controla la reproducció i mira les novetats o els vídeos recomanats.

Com escoltar pistes d’àudio en Roku

Escolta una pista d’àudio en particular o tota una col·lecció i controla’n la reproducció.

Preguntes més freqüents: JW Broadcasting en Roku

Busca la resposta a les preguntes més freqüents.