Salta al contingut

Salta a la taula de continguts

JW Broadcasting

Per a vore vídeos o reproduir continguts en àudio de jw.org utilitza l’aplicació de JW Broadcasting en la teua tele a través d’Amazon Fire TV, Apple TV, o el reproductor digital Roku.

També pots vore tots els vídeos online en jw.org. Ves a Biblioteca / Vídeos per a vore tots el vídeos disponibles, inclosos els que s’han gravat en l’estudi de JW Broadcasting. Per a més detalls, pots vore Ajuda per al canal de televisió online dels testimonis de Jehovà JW Broadcasting.

Com instal·lar l’app JW Broadcasting en Roku

Seguix estos passos per a configurar el teu reproductor Roku i instal·lar el software JW Broadcasting.

Com vore vídeos en Roku

Busca un vídeo, controla la reproducció i mira les novetats o els vídeos recomanats.

Com escoltar pistes d’àudio en Roku

Escolta una pista d’àudio en particular o tota una col·lecció i controla’n la reproducció.

Preguntes més freqüents: JW Broadcasting en Roku

Busca la resposta a les preguntes més freqüents.

Com instal·lar l’app JW Broadcasting en Apple TV

Seguix estos passos per a configurar i vore el canal de televisió JW Broadcasting en Apple TV.

Com vore vídeos en Apple TV

Busca un vídeo, controla la reproducció, o mira les novetats o els vídeos recomanats.

Com escoltar pistes d’àudio en Apple TV

Escolta un àudio o una col·lecció d’àudios, i controla’n la reproducció.

Preguntes més freqüents: JW Broadcasting en Apple TV

Busca la resposta a les preguntes més freqüents.

Com instal·lar l’app JW Broadcasting en Amazon Fire TV

Seguix estos passos per a configurar Amazon Fire TV i instal·lar JW Broadcasting.

Com vore vídeos en Amazon Fire TV

Busca un vídeo, controla’n la reproducció i mira les novetats i els vídeos recomanants.

Com escoltar pistes d’àudio en Amazon Fire TV

Escolta una pista d’àudio o tota una col·lecció. Controla la reproducció.

Com buscar continguts d’àudio i vídeo en Amazon Fire TV

Com buscar vídeos, cançons o pistes d’àudio amb la funció de busca.

Preguntes més freqüents: JW Broadcasting en Fire TV

Busca la resposta a les preguntes més freqüents.